2018 Wallmans Dinnershow

Hele familien besøgte Wallmans i Cirkusbygningen lørdag d. 3. november 2018 i forbindelse med min mands og min 30 års bryllupsdag.
Faktisk er det ikke første gang at vi har besøgt Wallmans. I sidste sæson så vi showet 3 gange, og i denne sæson har vi også overværet forpremieren.

Udover at vi ønskede at fejre vores 30 års bryllupsdag i Wallmans, så tiltalte det os også, at de startede deres julesæson i denne weekend. Vi elsker jul, en højtid, der for os alle er kendetegnet for hygge og samvær. Derfor var vi også ret spændte på, hvordan Wallmans ville inkorporere julen i deres program.

Da vi ankom, stod de 3 mandlige sangere, Jean Michel, Mohamed og Robin udenfor og sang nogle julesange – det er altså den helt perfekte måde at starte en aften på hos Wallmans. Da vi var til forpremieren, stod de 3 også udenfor og sang – det er altså genialt, og må om noget kunne lokke gæster til.

Da vi fik anvist vores ”stambord”, ja vi har faktisk kun siddet ved det bord alle de gange, vi har været i Wallmans, fornemmede vi med det samme hyggen og spændingen. Vores tjener var tillige Mohamed, som hele familien er store fans af. Ja, det er ham fra X factor, men for vores vedkommende er det ham, der deltog i det danske grand prix i 2013, hvor han blev nr. 2 (efter Emmelie) med sangen “Unbreakable” som faktisk var vores favorit.

Nå tilbage til nutiden (selvom den sang virkelig er helt fantastisk).
Wallmans er jo et dinner show, så udover underholdning, får man serveret en 4-retters menu. Vi havde valgt deres julemenu bestående af årstidens suppe, tapas, andesteg og dessert. Årstidens suppe var denne gang blomkålssuppe, og selvom det ikke var græskarsuppe, som er min favorit, så var dette også helt fantastisk – faktisk ”stjal” jeg min datters suppe, da hun ikke var hurtig nok til at spise… hihi, undskyld Diana.

Efter vi havde spist, startede showet. Vi er stadig blæst omkuld af det åbningsnummer – det er genialt lavet, hvor danserne står på i hallen på Refshaleøen og hopper ind på scenen i Cirkusbygningen – seriøst godt tænkt og lavet.

Derefter fik vi et super godt show. Sangeren Adele blev hyldet på bedste Wallmans manér, men hånden på hjertet. Adele har nu aldrig været et hit i vores familie. Men men men jeg skal love for, at sangerne og danserne gav sangene nyt liv, og vi nød indslaget meget.

Faktisk nød vi hele forestillingen, ikke kun sangene og danserne, der virkelig gav os alle fuld valuta for pengene, men også akrobatik i verdensklasse, var vi vidner til. En jonglør, der kunne stort set alt, og ja, en akrobatisk muskelmand, der kunne klatre op af et reb, så selv Tarzan ville blive misundelig. Og så var Benny Schumann tilbage i Cirkusbygningen. Jeg bliver bare så rørt over den gestus som Wallmans viser Benny Schumann, der er tilbage i manegen, hvor hans store karriere startede. Vi var virkelig imponeret

.

Da det jo også er jul, havde Wallmans lavet et julenummer – det varede lidt mere end 10 minutter og var så gennemtænkt, genialt og virkelig flot udført – vi nød det alle – selv vores voksne søn, der ikke er lige så vild med jul som os andre, var imponeret.
Det er virkelig en skam, at dette nummer kun er med i november og december måned.

En anden sanger, som vi er helt og aldeles vilde med, er den talentfulde Jean Michel. Hvad den mand ikke kan på en scene er vist ikke værd at vide. Han kan balancere på høje hæle, mens han danser, han kan synge så englene lytter – og han er fantastisk i alt hvad han laver. Vi er fans.

Nu er Mohamed og Jean Michel jo ikke alene på scenen. Svenske Robin er eminent i sit rock nummer – han kan om nogen bryde lydmuren. Men for en i hede, hvor er Mohamed og Jean Michel gode sammen – det er ikke til at forstå, at Mohamed faktisk er ny i gruppen, han gør det helt fantastisk. Pigerne kan virkelig også deres kram, og de viser deres talenter flere gange i løbet af aftenen, men mest imponeret var vi nok under Adele hyldesten, hvor vi faktisk synes, at de var bedre end selve Adele.

Maden som jeg kort er kommet ind på, er et kapitel for sig.
Jeg har et stort problem med at beskrive maden med andet end, at det hele var super velsmagende.

Til forpremieren fik vi spoleben til hovedret, det kunne jeg bedre lide end andestegen, men vores søn havde det helt modsat.
Altså, det viser jo bare, at der er virkelig noget for enhver smag – og igen undskyld til min datter Diana for at nappe hendes suppe – men hun tog revanche, da hun lige tog min dessert 

Alt gik helt perfekt, en skøn tjener, der ville os det allerbedste, en kok, der kunne sit kram og så et show, der tog pusten fra os.
Men lidt malurt i bægeret skal der nu alligevel til. Min mand og jeg fejrede vores 30 års bryllupsdag, og jeg havde takket nej til at deltage i deres celebrations pakke – men vi blev ikke nævnt på storskærmen – og det skuffede mig dybt.
Hvor ville det have været prikken over det berømte i, hvis der lige havde stået
Congratulation Tina and Jørgen 30 years anniversery. Specielt når nu alle andre blev ønsket tillykke…

På trods af den manglende lykønskning havde vi en fantastisk aften i Wallmans, og vi vil bestemt anbefale stedet til alle, der kunne have lyst til at nyde et show i verdensklasse, en menu udover det sædvanlige – og en helt speciel stemning.

Se mere omkring bestilling, show og info omkring de forskellige menuer på www.wallmans.dk

Noget vi alle også er imponeret over er, at ensemblet også er tjenere. De knokler virkelig både på scenen, men også med at servere mad, sørge for at vi alle har en hyggeligt og festlig aften. Jeg spurgte faktisk Mohamed, om han ikke var totalt bombet efter en sådan aften, men svaret var, at han elskede det, og det kunne vi mærke, men havde det været os, var vi ikke kommet igennem en hel aften, op og ned af trapper, balancere med mad og drikke, sørge for at vi alle hygger os og så lige lave et show uden sidestykke på scenen… Det er vilje, der vil noget.

Vi er alle enige om, at vi kvitterer med 6 ****** med tak for en fantastisk aften – også selvom vi stadig mangler vores lykønskning på storskærmen.
Vi kommer helt sikkert igen, om ikke før så i hvert fald til Dianas fødselsdag – hvor vi håber, at hun har større held med at blive nævnt på storskærmen….

Tina Magling
Anmelder www.magling.dk

 

Don`t copy text!