2019 Conditori La Glace, København.

Anmeldelse af Conditori La Glace, København.

Lad mig sige det som det er. La Glace er en helt unik oase midt i det Københavnske mylder. En perle, hvor man føler sig i en helt anden verden, en verden af de mest utrolige kager, varme og kolde drikke og en verden af stemning og hygge.

Første gang familien besøgte La Glace var på min datters fødselsdag i april. Hun havde igennem længere tid, faktisk i flere år talt om at hun gerne ville besøge dette interessante sted. Hun har set conditoriet i TV og følger dem på Facebook, så da vi tilfældigt var i København på hendes fødselsdag, havde hendes far og jeg arrangeret et overraskelsesbesøg på La Glace. Og det var en helt fantastisk oplevelse for os alle.

Derfor ville vi igen besøge La Glace, for at anmelde stedet, så andre kunne få en lille idé til, hvad der kunne være i vente, hvis vejen blev lagt forbi Skoubogade i det indre København.

Da vi ankom, vi er min datter Diana og min søn Mikker – farmand var sendt på arbejde, måtte vi vente udenfor i ca. 5 minutter før vi fik anvist et bord. Vi ønskede ikke at sidde udenfor, dels ønsker vi ikke at blive generet af røg, men vi ville også så gerne sidde i de helt utrolige og helt unikke lokaler. Jeg tror faktisk, at vi fik anvist stedets bedste bord, da vi kom ind. En lille sofa med bord og 2 stole.

Hurtigt blev sofaen indtaget af min søn og datter, mens jeg måtte tage mig til takke med en stol, men man sad faktisk udmærket.

Det store problem blev faktisk, hvad vi skulle bestille. Kagerne på kagekortet lød alle meget interessante, men vi valgte … efter nogen tid en HC Hat, Det gyldne tårn og Efterårskagen. Min søn og jeg fik hver en kop te, mens min datter valgte varm cacao.

Og jeg må sige, at det var en nydelse. Kagen HC Hat som jeg fik var silkeblød, havde en smagsoplevelse af de helt store, og jeg måtte virkelig tage mig sammen, så jeg ikke bare slugte kagen – så god var den.

Min søn og datter havde det på samme måde – og vi fik endda vores te-kander fyldt op igen med varmt vand, da kanden var tømt, så det var virkelig en super god service. Min datter kunne også få hendes cacao fyldt op, men ønskede det ikke.

Vi sad og nød rummet, stemningen og alle de forskellige indtryk inden vi igen begav os ud i det københavnske byliv – en oplevelse rigere.

Da vi gik, sagde min voksne søn ”Tak for en god oplevelse” til en servitrice, men der var dog et lille drys malurt i bægeret.

Min datter ville gerne have nogle macarons med, som hun kunne spise i bilen på vej hjem, men der var hverken citron eller passion macarons – kun med kaffe, og det er bestemt ikke noget hverken hun eller vi bryder os om.

Vi vil bestemt anbefale alle at lægge vejen forbi La Glace, Skoubogade 3 i København. Det er helt exceptionelt, og et sted som intet andet vi kender – en verden af hygge, kvalitet og forkælelse.

Det eneste jeg synes mangler i La Glace er kager uden sukker, så folk med diabetes også kan nyde kvalitetskager med god samvittighed.

Tina Magling

Don`t copy text!