2019 Romantiske filmaftener i Tivoli

Kom til romantiske filmaftener i Tivoli

Der flyver amoriner i luften, når Tivoli fire søndage i juli byder ind til filmaftener på Plænen med første visning den 7. juli fra kl. 20:00-22:00. Hvis du savner en hyggeaften med kæresten eller de bedste veninder, så glæd dig til fire aftener med romantisk tema. Der er både nye og gamle klassikere som ”Crazy Rich Asians”, som bliver den første film i rækken , ”A Star Is Born”, ”Mamma Mia! Here We Go Again” og ”Bridget Jones’ Dagbog” på programmet. Det er bare med at sætte sig godt til rette med den medbragte picnickurv og nyde underholdningen. Der lægges ud med en danmarkspremiere, når Tivoli den 7. juli viser den romantiske film ”Crazy Rich Asians” kl. 20:00.

Når det bliver juli i Tivoli, er det ensbetydende med nogle hede sommeraftener i vente, for her bliver der nemlig vist romantiske film for publikum på Plænen. Det er en række fede film, der står på programmet, og publikum kan godt glæde sig til nogle helt særlige aftener under åben himmel. Kulissen er i hvert fald ikke sådan at kimse af, for Tivoli står i fuldt sommerflor.

Først og fremmest er der tale om intet mindre end en danmarkspremiere, når Tivoli den 7. juli viser ”Crazy Rich Asians”. Her får amerikanske Rachel sig noget af en overraskelse, da hun rejser med kæresten Nick til Singapore for at besøge hans familie. Han tilhører nemlig en af landets rigeste familier, der ikke lige lukker hvem som helst ind i deres familie.

CPH Pix-programdirektør Niels Lind Larsen siger:

”Tivoli er jo en helt enestående, smuk ramme at vise film i.  En Have af glæde og underholdning, musik og romantik, og alt det reflekteres i årets fire film på Plænen. Det er filmoplevelser, der vokser, når man ser dem sammen. Film, der er hyggelige og romantiske og fylder os med godt humør.”

En anden aktuel film er ”A Star Is Born” med Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollerne. Den musikalske dramafilm, der vandt en statuette for ”Bedste originale sang” ved årets Oscar-uddeling, har allerede bjergtaget de danske biografgængere, og nu bliver der altså mulighed for et gensyn eller en førstegangsoplevelse, når filmen vises i Tivoli.

Filmen er den tredje genindspilning af en klassiker fra 1937 og handler om kærligheden mellem to musikere. Den alkoholisede Jack møder en aften ved et tilfælde natklubsangerinden Ally, og han formår at puste nyt liv hende og hendes talent. Lady Gaga har imponeret med sit skuespiltalent i rollen som den hårdt kæmpende kunstner, og denne film vil uden tvivl give Tivolis publikum en magisk aften.

Blandt sommerens film viser vi to velkendte, romantiske klassikere. Den 21. juli er det Mamma Mia! Here we go again og den 28. juli vises Bridget Jones Dagbog. I Mamma Mia! Here we go again kan publicum blandt andet glæde sig til et gensyn med Meryl Streep og Pierce Brosnan, der kaster sig ud i musicalgenren med den græske natur som kulisse.

Mamma Mia, Here We Go Again!

I ”Bridget Jones’ dagbog” er det den britiske Bridget Jones, der tager mændene under kærlig behandling og giver publikum et indblik i, hvorfor det ikke altid er let det der med det modsatte køn. Bridget Jones har i hvert fald svært ved at finde den rette kandidat til posten som prinsen på den hvide hest, og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig.

Program for Film på Plænen

7. juli kl. 20-22: ”Crazy Rich Asians”

14. juli kl. 20-22: “A Star Is Born”

21. juli kl. 20-22: “Mamma Mia! Here We Go Again”

28. juli kl. 20-22: ”Bridget Jones’ Dagbog”

Mere om Film på Plænen

Film på Plænen bliver afholdt i samarbejde med spillefilmsfestivalen CPH PIX, og hver søndag i juli vises en ny film på storskærm. De romantiske visninger finder sted på den 30 m2 store skærm i Haven, og publikum er velkomne til at medbringe egen picnickurv til denne særlige aften. Det er ganske gratis at deltage, når entréen til Tivoli er betalt.    

Billeder Kreditering: ”Crazy Rich Asians” og “A Star is Born”: Warner Bros Pictures. “Mamma Mia! Here We Go Again” og ”Bridget Jones’ dagbog”: Universal Pictures

Don`t copy text!