Anmeldelse af ”Elsk mig i nat” musicalen.

Egentligt var det ikke meningen, at vi skulle se musicalen ”Elsk mig i nat”, men når man har en datter, der er helt vild med musicals, elsker at få nye musikalske oplevelser – og som har fødselsdag i spilleperioden, ja så var det jo lidt fjollet ikke at købe billetter. Det var altså en kærkommen mulighed for at give en oplevelse til vores datter Diana i fødselsdagsgave, nu må vi så bare se, om hun også sætter lige så stor pris på 80’er sangene som hendes far og jeg gør. 4 billetter blev købt (selvfølgelig på 1. række), og så var det bare at glæde sig.

Vi ankom til Falkoner Salen på denne ret (meget) regnvåde torsdag i april, og jeg må sige, at forventningerne var tårnhøje. Ikke kun glædede vi os til at høre de gamle 80er hits, men vi glædede os også rigtigt meget til at se, hvilken historie, der var bygget op om disse sange – og ja, så glædede vi os ekstremt til at se Szhirley på scenen. Hun er jo nok en af de bedste kvindelige sangere, vi har i Danmark, og vi ved, at hun også er en eminent skuespiller, så forventningerne var som skrevet ret høje. Dertil er Diana også en ret stor fan af Szhirley – vi tror ikke, at vi bliver skuffet.

Handlingen kort
Sui (eller Susanne Bruun, som hun hedder) har samlet sit gamle band ”Up Front” under påskud af, at en amerikansk producer har købt rettighederne til deres gamle sange. Sui forlod bandet for at blive en international stjerne, og det har de tidligere bandmedlemmer bestemt ikke glemt.
Med sig har Sui sin datter Maja, og så udspiller historien sig fra, hvordan de tidligere bandmedlemmer tager imod Sui, sandheden om denne amerikanske producer og selvfølgelig… kærligheden. For vi må sige, at der er flere følelser, der dukker op af dvalen, når de tidligere bandmedlemmer genser hinanden.
Hvad skal der dog ske med bandet ”Up Front”, og hvorfor har Sui taget sin datter Maja med til denne reunion?

Hvad synes vi?
På vej hjem talte vi meget om forestillingen. Diana var vild med den, og ville rigtigt gerne se den igen – men da den nu tager på tour, vil dette ikke være en mulighed. Men vi var alle virkelig imponeret af castet. Selv danserne, der virkelig var i verdensklasse, var ikke bare ”gemt” væk som fyld, men var en del af showet/historien, hvilket bare skabte en rigtig god helhed.
Selve historien var noget tynd, men når man har engageret et mestercast, så kan selv en tynd historie få publikum op og danse og synge med. Det cast var virkelig noget for sig. Vi var så imponeret, hvor de hver især fyldte scenen på deres måde.
Jeg ville så gerne, men kan bare ikke nævne nogen frem for andre. Når vi anmelder børn og unge, vil jeg ikke fremhæve nogen, men her kan jeg ikke. Alle gjorde det bragende godt og løftede forestillingen, og vi var alle enige om, at man gik glad fra forestillingen med et smil om munden og de skønne 80er hits rungende i hovedet.

Vi grinte, vi havde en tåre i øjnene –ok, min datter blev virkelig emotionel, og vi klappede i takt med musikken … og nogle af os sang måske lige lovligt højt med (undskyld til min sidemand Per).

Selve historien er som før skrevet ret tynd, og kunne være med enkelte ændringer have givet så meget mere, men castet løftede virkelig forestillingen, og sangene var inkorporeret rigtigt godt i selve historien.
Vi ender med at give forestillingen 5/6 stjerner.

Forestillingen tager nu fra Falkoner Salen en tur til Jylland, og spiller fra d. 21. april 2022 i Musikteatret i Holstebro og derefter videre til Vejle Musikteater, hvor de spiller fra d. 4. maj 2022.
Se mere omkring tour og billetter på https://oneandonlymusicals.dk/forestillinger/elsk-mig-i-nat/

Fotos i anmeldelsen er fra musicalens hjemmesiden

Tina Magling
Anmelder


Don`t copy text!