Anmeldelse af Frk. Barners Kælder 

Hvad gør man egentligt, når man gerne vil overraske sin mand i forbindelse med hans fødselsdag – og man så pludselig står i den situation, at skulle til København og ikke lige er bekendt med, hvilke restauranter der er interessante; Jo man spørger selvfølgelig efter anbefalinger på Facebook. Manden havde i forvejen valgt, at det skulle være dansk mad, så vi alle kunne spise det. Vi er lidt udfordret, hvis maden er for stærk, derfor faldt valget på dansk. 
Min skoleveninde fra ungdomsårene, der faktisk er bosiddende på Bornholm foreslog Frk. Barners Kælder. Hun havde spist der flere gange med sin søster og var virkelig glad for maden og omgivelserne. 

Det afgjorde sagen. Jeg kontaktede Frk. Barners Kælder og bestilte bord. 

Jeg spurgte tillige personalet, om der var parkering, for jeg ved jo, at det ikke er det letteste i København, at finde en parkeringsplads. Personalet fra Frk. Barners Kælder fortalte, at der var parkeringspladser på gaden ved restauranten, men om de var ledige når vi kom, kunne de jo ikke love. 
Vi tog chancen. Min mand vidste ikke, hvor vi skulle hen, så jeg (der jo er født i København) måtte guide ham – og ”selvfølgelig” var der ingen parkeringspladser, men vi fandt da et parkeringshus på Vesterbrogade ikke langt fra restauranten, så det gik egentligt fint nok. 

Så kom det næste. Ville restauranten være lige så god, som vi havde fået anbefalet? På trustpilot havde den fået en ret høj score, så jeg var ret sikker på, at maden var ok. Min skoleveninde ville ikke anbefale stedet, hvis hun ikke selv var tilfreds, men jeg var dog på ingen måde forberedt på det serviceniveau vi blev mødt med. Det var ganske enkelt helt exceptionelt. 

Da vi kom ind i restauranten stod 2 medarbejdere ved baren og bød os storsmilende velkommen. Vi blev også lige mindet om at passe på det store trin ned.  

Vi blev vist hen til vores bord, og jeg fik lov til lige at placere et flag ved min mands plads – og så skulle der vælges mad.  
Der var så mange lækre danske retter at vælge imellem, men vi besluttede os for, eller rettere sagt, min mand, søn og jeg besluttede os for mørbradgryde med kartoffelmos og vores søn fik ris til. Vores datter ville have en grillet laks. 

Mens vi ventede på vores mad læste vi historien om Frk. Barners Kælder, det var faktisk en meget spændende historie. 

Flere gange mens vi spiste og virkelig nød maden kom personalet hen til vores bord og spurgte om vi var tilfredse, om maden var god nok og om vi havde andre ønsker. Aldrig som i aldrig havde vi oplevet noget lignende. Vi følte os virkelig velkomne. Dette serviceniveau var over det forventede, og vi nød den hyggelige atmosfære. 

Da vi var færdige med maden, og lad mig sige det med det samme – vi havde spist over evne, var der stadig mad tilbage. Så fik vi endnu et eksempel på stedets helt unikke service. Vi blev tilbudt at få det overskydende mad med hjem. 
Heller ikke det, har vi oplevet før. Det var bare med til at give lige det ekstra til en i forvejen helt fantastisk oplevelse. 

Vi gik mætte fra Frk. Barners Kælder. Mæt af mad, og mætte på unikke oplevelser. Vi følte, at personalet virkelig ville os som gæster, de gjorde deres yderste for, at vi skulle føle os velkomne – og som vi så det, så fik alle samme betjening. På os virkede det virkelig til, at alle nød at arbejde og servere for os gæster. 

Dette var en oplevelse som vi sent vil glemme. 

6/6 stjerner for maden – det smagte virkelig godt 

6/6 for betjeningen og hyggen 

Tak til Frk. Barners kælder – vi ses igen. 

Læs evt. mere på Frk. Barners kælders hjemmeside https://www.frkbarners.dk/

Tina Magling
Anmelder

Don`t copy text!