Atlantis musical 2021

Tilbage i 90erne, så jeg musicalen Atlantis på Østre Gasværk i København. Ja, rent faktisk så jeg musicalen rigtigt mange gange.

Jeg var fan af denne musical, der var så gennem produceret og gennemført, at jeg bare ikke kunne få nok. Rent faktisk tror jeg, at jeg så musicalen henved 10 gange. Jeg var bjergtaget af denne musical, og jeg har senere set den flere gange i forskellige opsætninger, men ingen har givet mig følelsen af fuldendthed, som jeg fik dengang.

Nu bliver denne unikke musical så sat op igen – med et meget professionelt cast.

Uden at rådføre mig med resten af familien, bestilte jeg billetter til musicalen både Tivoli og så lige en ekstra gang til en forestilling i Odeon I Odense – den musical må og skal ses flere gange (som jeg gjorde først i 90erne). Denne gang har jeg så inviteret resten af familien med. Min mand så også musicalen på Østre Gasværk, men i mellemtiden er familien vokset, så nu skal næste generation også have fortællingen med om Atlantis – om Atlas, Adelena, Silvan og alle de andre.

Lidt sjovt er det faktisk, at Pernille Peterson, der dengang spillede Adelena også er med i denne opsætning. Denne gang skal hun spille Salene, som jeg husker, også er en stor rolle. Jeg tør godt sige, at jeg anser hende for at være en af Danmarks bedste kvindelige musical performere.
Vi får ikke oplevet Launbjerg brødrene denne gang, men som Silvan får vi i stedet Thomas Høj Falkenberg, der også er en ret kendt musical performer.

Af andre, vil jeg glæde mig voldsomt til at se er Stig Rossen i rollen som Jabbador, Rasmussen (ja, Danmarks repræsentant til Eurovison Song Contest i 2018) i rollen som Koptos, og Kaya Brüel som Miranda – ja, jeg vil faktisk glæde mig til at opleve dem alle.
Jeg glæder mig som et lille barn til at vise mine børn denne helt fantastiske musical, der både med historie og musik vitterligt er det bedste som Danmark nogensinde har budt på.

Nu håber jeg bare, at der også denne gang udgives en CD, så vi igen og igen kan nyde musikken fra denne helt enestående dansk skrevet og produceret musical. ”Les Misérables”, “Phantom of the Opera”, “Annie” mv go home. Vi har Atlantis.

Læs mere om musicalen Atlantis på www.atlantis-musical.dk, hvor du også kan læse mere om turné, det meget professionelle cast og billetsalg.

Billeder og video er gengivet med tilladelse af folkene bag Atlantis.

Tina Magling
August 2021

Kredit:
Fotos bag kulissen: Rumle Skafte

Don`t copy text!