Bedømmelse

Stjerner ved anmeldelser af kultur arrangementer

Vi i familien har tit følt, at stjerneafgivelser kan virke lidt for overordnet. Derfor har vi valgt at udvide vores vurdering, så den omfatter fra 1 stjerne til 6 stjerner i følgende kategorier.

Oplevelsen som helhed

Værdi for pengene

Sværhedsgraden

Tilgængelighed

Vi vil som altid bedømme helhedsoplevelsen. Er vi blevet underholdt? Har hele familien haft en god oplevelse? Går vi fra arrangementet med godt humør og følt, at vi har fået oplevet noget godt? Alt dette vil blive bedømt under det første punkt.

Hvordan er arrangementet vs hvad koster oplevelsen? Føler vi, at vi har fået noget for pengene, eller er det et dyrt kultur arrangement? Dette kan være et svært emne, men vi har oplevet flere kultur arrangementer, der virkelig har været i den mere dyre ende i forhold til, hvad vi har fået af oplevelse. Modsat har vi også fået en helt fantastisk oplevelse for meget få penge, hvilket vi bestemt også vil honorere. Derfor vil vi også påføre værdi for pengene.

Vi ved, at fx sværhedsgraden kan være et ret konfust begreb. Hvad der er let for nogle, kan være svært for andre. Derfor vil vi i vores familie også lægge vægt på, hvad alle 4 familiemedlemmer siger, og derved tage et gennemsnit. Man vil derfor kunne opleve halve stjerner. Dette punkt vil selvfølgelig kun være at finde, ved de arrangementer, hvor det vil være en del af oplevelsen.

Sidste punkt tilgængelighed viser om arrangementet/ruten er egnet for gangbesværede og kørestolebrugere.

Vi håber, at ovenstående vil give et mere nuanceret billede af, hvad vi synes om de forskellige kultur arrangementer.