Cirkus Arena 2019

Cirkus Arena har efterhånden den kærkomne tradition for, at invitere nogle af Danmarks kendte og elskede kunstnere med i deres forestillinger. Jeg husker både MC Clement, Søs Fenger, Dario ja selv Motor Mille har været med – og i år er det altså hele Danmarks Bubber, der præsenterer Cirkus Arenas 2019 forestilling med titlen ”Cirkus ifølge Bubber”.

Cirkus Arena byder indenfor til en magisk aften, når Bubber tager alle med på en eventyrlig rejse rundt i alle afkrogene af cirkus’ forunderlige verden. Alt kan ske under teltdugen, og sammen vil I opleve artister og dyr i absolut verdensklasse tilsat musikalske hits for hele familien.

Mød bl.a. de stærkeste håndstandere, som viser deres utrolige kræfter, når de en efter én vender verden på hovedet, og oplev også de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som er tilbage i manegen til Arenas SUPERCIRKUS 2019.

Jeg er personligt specielt vild med klovnen Jimmy Folco, der er noget af det sjoveste, som jeg har set, og sammen med håndstandsakrobater og trapez truppen Flying Wulber, er baren sat ret højt i årets forestilling.

Jeg kan også nævne, at selvfølgelig er Cirkus Arenas smukke araberheste med anført af Laura Berdino – ja, man kommer ikke til at kede sig i årets forestilling.

Der er langt flere og spændende numre med, men lad dig selv overraske.

En morsom og livsbekræftende oplevelse venter for hele familien, når Cirkus Arena kommer til en by nær dig i 2019.

Se turne planen, bestil billetter og læs mere om årets forestilling på www.arena.dk

Foto: Christian Warrer/Cirkus Arena

Tina Magling

Anmelder

Don`t copy text!