Den skaldede frisør


Musicalen Den Skaldede Frisør spiller i Scandic Falkoner frem til d. 20 oktober og drager derefter til musikhuset i Aarhus, hvor forestillingen spiller frem til d. 13. november 2022.

Der er flere forskellige billettyper. Se mere på https://oneandonlymusicalteater.dk/forestillinger/den-skaldede-frisoer/billet-info/

Selve handlingen kort:
Ida er frisør. Hun har mistet alt sit hår efter kemo, og hendes mand Leif er hende utro med én fra arbejdet. Phillip er direktør og har mistet sin kone ved en ulykke og er sikker på, at hans liv er forbi.
Benedikte, hans irriterende svigerinde, vil dog meget gerne frelse ham. Så det hele er lidt rodet, nu hvor de alle sammen skal til bryllup i Italien, hvor Philips søn Patrick og Idas datter Astrid skal giftes. Og SÅ begynder det hele for alvor!!

Glæd dig til Susanne Bier og Thomas Helmigs romantiske musicalkomedie fyldt med skarp humor, musik, sang, dans – en musicaloplevelse, man kan leve længe på. Filmen blev set af mere end 2 mio. biografgængere verden over.

Læs mere om forestillingen, billeter og mød castet på: https://oneandonlymusicalteater.dk/forestillinger/den-skaldede-frisoer/

Don`t copy text!