Halloween Cirkus på Bellahøj cirkusplads

 

Fra 13. oktober kan du opleve et storslået, unikt Halloweenshow, som du aldrig har set magen til på Bellahøj cirkusplads.

Med hele Danmarks Szhirley, Clemens og Patrick Spiegelberg i front og verdens skrækkeligste cirkusartister. Clemens er forfatter og iscenesætter og Patrick Spiegelberg, der har skabt halloweenmonstre for Tivoli og Halloweensuccesen Horror Drive Thru, sørger for at det bliver en uhyggelig flot oplevelse.

Showet er for hele familien og blander suset fra cirkus med fortællekunsten fra teatret tilsat ny musik. En totaloplevelse med de bedste cirkusartister og en spændende historie i børnehøjde.

Gys for hele familien & Hikken fra Helvede!
Årets spektakulære Halloween Cirkus handler om cirkusdirektøren Owen Hall (Patrick Spiegelberg), som har samlet en gruppe af cirkusverdenens største freaks for at skabe det største Halloween-show nogensinde.Owen, der er tidligere mobbeoffer, ønsker nemlig at give dem der mobber en lærestreg ved at bevise, at skæve eksistenser i virkeligheden har det sjovere end dem, som peger fingre ad andre. Til Owens store skræk bliver hans show dog ødelagt, da hans artister én for én pludselig forsvinder ind i underverdenen med en klovn (Clemens). Klovnen håber, at artisterne med deres imponerende vovestykker forhåbentlig kan give hans gruopvækkende gemalinde Szkrækilda (Szhirley) så stort et chok, at hendes hikke fra helvede bliver kureret.
Glæd dig til at opleve artisterne Frk. Tagbrand, De Skæggede Tvillingesøstre, Den Blinde Knivkaster, The Electric Boogiemen, ildspyeren Fru Drageånde og ikke mindst trapezartisterne Wuhan Clan.
Et humoristisk og gruopvækkende Halloweenshow, hvor alle væsner har noget at lære. Men hvad dét går ud på, bliver først afsløret til Halloween.

KØB BILLET
Opføres fra 13. – 31. oktober.

MEDVIRKENDE
Szirley
Patrick Spiegelberg
Clemens
Patrick Berdino
+ verdens skrækkeligste cirkusartisterForestillingen er en co-produktion mellem Clemens og Cirkus Arena.

Premiere 13. oktober 2022
på Bellahøj cirkusplads i København
Don`t copy text!