Pressemeddelelse Cabaret Revyen

”Vi har mere end nogensinde brug for at more os, og komme ud og slippe latteren løs” sådan skriver Cabaret Revyen i deres pressemeddelelse, og mere rigtigt kan det vist ikke være. I disse tider med udsatte og endda også aflyste forestillinger, så har Cabaret Revyen sammensat et show uden sammenligning.

På Cabaret Revyens hjemmeside står der bl.a.:
”Publikum kan glæde sig til en klassisk revy med twist af de gamle cabareter, hvor sang- og shownumre får sneget sig ind, dermed kan man gå hjem med hjertet fyldt af det bedste fra underholdningspaletten”.

I en verden, hvor man for en stund har brug for at glemme covid-19, verdensøkonomi og ødelagte ferieplaner, er her en kærkommen lejlighed til lægge bekymringerne til side og lade sig blive underholdt i de par timer, som Cararet Revyen varer.

Hvem står så bag Cabaret Revyen?
Bag Cabaret Revyen står 2 garvede mænd, der ved stort set alt om showbizz.

Lucas Birch, har på trods af sin unge alder allerede har markeret sig indenfor revy og instruktion, og har endda skrevet et revy nummer til Cirkusrevyen. Desuden er han kendt i revy kredse som en talentfuld underholder og formidler.

Peter Nørgaard husker vi bl.a. fra ”Danmark har talent”, hvor han nåede helt til finalen. Derudover har Peter Nørgaard været i USA, hvor han har været på scenen med de mest kendte komikere og det med stor succes.

De to herrer er flankeret af deres cabaretpige Helena Neumann.

Helena Neumann har medvirket i utallige forestillinger både i ind- og udland. Derudover er hun en formidabel danser, og har en utrolig smuk sangstemme. 

Cabaret Revyen spiller i Oasen2720 i Vanløse fra d. 27. juli og frem til d. 9. august 2020.

Se mere på www.cabaretRevyen.dk, hvor der findes en præsentation af både Lucas Birch, Peter Nørgaard, og Helena Neumann. Her findes også er et link til bestilling af billetter mv.

Link til lille film


Tina Magling
Anmelder

Don`t copy text!