Pressemeddelelse Cirkus Baldoni 2020

PRESSEMEDDELELSE

Cirkus Baldoni præsenterer showet POWER!

Vi har valgt at kalde årets show POWER. Hvad ligger der i det…. I år byder vi som altid på en bred vifte af fantastiske artister, som vi har hentet fra stort set alle egne af Europa. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, så hvis I ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet her. Ønsker I derimod at se et fantastisk show, med internationale top artister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater, samt en af verdens stærkeste mænd så kan I roligt sætte Jer tilbage i stolene og lade Jer føre ind i en uovertruffen magisk verden. Vores artister er specielt udvalgt til at give Jer kære publikum en oplevelse i absolut særklasse.

Hele vejen fra Ukraine har vi hentet en af verdens absolut stærkeste mænd, nemlig Denis. I vil blandt andet se ham trække en stor 4-hjulstrækker ind i manegen, blot med tænderne, men ikke nok med det, efterfølgende vil den samme 4-hjulstrækker køre direkte hen over ham, imens han ligger på manegegulvet! Se det er POWER!

Fra Belgien kommer smukke Martyn, en sand kunstner på sit felt, nemlig quickchange. Med en ynde og charme samt et uovertruffen musikalsk talent virker hun som en virtuos orkan.

Vi har været en tur i Tjekkiet hvorfra vi møder super akrobaten Michail, der senest kom hele vejen i ”Tjekkiet har talent”. I vil med egne øjne se hvorfor.

Vi har naturligvis også smukke kvinder der udover at lave halsbrækkende stunts i luften også mestrer hula hoop kunsten til fulde.

Intet show uden klovner, som altid har vi hylende morsomme klovner med, som vil få Jer til at grine hjerteligt også længe efter I har forladt teltet. Dette og meget mere kan I opleve når Baldoni besøger Jeres by.

Direktør René Baldoni vil sammen med sin tro følgesvend Leonardo føre Jer sikkert og behageligt igennem dette fantastiske show. Så mine damer og herrer, det bliver værre og værre.

Det specielle ved Cirkus Baldoni

Det er smilet, atmosfæren og hele den lune stemning der gør det til et hjerteligt og humørfuldt besøg for hele familien at besøge Cirkus Baldoni. Hos os lægges der vægt på nærheden samt, at tingene skal være i øjenhøjde for alle. Således er mottoet som altid ”forestillingen begynder når billetten købes”. De hyggelige gamle cirkusvogne, den smilende medarbejder i billetlugen, cirkusdirektøren der står i indgangen og byder folk velkommen, kioskpigen der serverer popcorn og andre lækkerier, alt sammen en stemning af, at være tæt på det hele.

Et af Cirkus Baldoni kendetegn er, at når forestillingen er slut står alle artister og siger farvel og på gensyn til publikum.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk.                    

Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage ml. 9-14, weekender ml. 11-13, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

Don`t copy text!