Pressemeddelelse Cirkus Baldoni 2021

Cirkus Baldoni har i år 20 års jubilæum, og beskriver selv forestillingen som helt vild. Muligvis er det årsagen til, at titlen på årets forestilling er ”Det´ for vildt”.

Cirkus Baldini har i år gjort lidt af et scoop. De har allieret sig med en vaskeægte stjerne. Peter Nørgaard, der er kendt for “Danmark har Talent” og “America got talent”, har tillige optrådt med de dygtigste folk på området, samt deltaget i diverse musicals og shows. Peter Nørgaard har desuden optrådt i Las Vegas sammen med den legendariske Terry Fator. Så det er bestemt ikke Mr. Hvem-som-helst, publikum møder i manegen i år.


I år rejser Peter Nørgaard rundt med Cirkus Baldoni som sprechtailsmeister, og vil sammen med Løven Leonardo binde de forskellige numre sammen. Cirkus Baldoni præsenterer desuden både italienske og tjekkiske artister mv.

Cirkus Baldoni skriver i deres pressemeddelelse:
”Forestillingen i år kommer til at indeholde gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show og dans.
Vi har engageret, hvad vi mener er verdens bedste børneklovn, nemlig klovnen Allando og han kommer ikke alene. Han har følgeskab af sin bedste ven, pandaen Pandus”.

Peter Nørgaard kender vi bl.a. som bugtaler sammen med hunden Charlie, men om Charlie er med i Cirkus Baldoni, eller om han må blive hjemme, vides i skrivende stund ikke.

Cirkus Baldoni starter d. 6. maj i Hillerød og kører sommeren igennem på Sjælland. De slutter d. 26. august i Tureby.

Mere info vedr. billetter samt oplysninger om årets forestilling kan ses på enten Facebook eller www.baldoni.dk, hvor der udover turné plan også er praktisk info mv. at finde.

Tina Magling
Anmelder

Foto: Cirkus Baldoni

Don`t copy text!