PRESSEMEDDELELSE Cirkus Baldoni – hele familiens Cirkus 2024

Præsenterer med STOR stolthed:
Det er ÆGTE Cirkus.
Nostalgi og nye eventyr.

Det er med største fornøjelse og stor stolthed at vi byder velkommen til sæsonen 2024 i Cirkus Baldoni. Det fejrer vi med et brag af et festfyrværkeri af internationale top artister, show, humor og sensationer.

Vi har igen i år sammensat et show der samler hele familien og skaber glæde og minder på tværs af generationer. Vi tør godt love, at der bliver masser at snakke om og grine af længe efter at I har forladt cirkusteltet. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, men med internationale top artister fra stort set hele Europa. Cirkus Baldoni er underholdning når det er allerbedst.

Man kan bl.a. opleve ”the streets of Budapest” når vores breakdance trio indtager manegen, en elverpige der på det nærmeste ophæver tyngdekraften og slår knuder på sig selv, eminente jonglører, sjove klovnerier, sæbebobler i alle størrelser, nervepirrende og smuk luftakrobatik fra teltets top og meget mere. I kan derfor roligt sætte jer tilbage i stolene og lade jer føre ind i en uovertruffen magisk verden. Til dette års forestilling er artisterne specielt udvalgt til at give jer kære publikum en oplevelse i absolut særklasse. En forestilling med gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show og dans.

Til at binde forestillingen sammen har vi som altid Løven Leonardo der sammen med det nye stjerneskud Mickey vil føre jer sikkert igennem showet. Vi kan med sikkerhed igen i år sige, mine damer og herrer det bliver værre og værre.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk.                    

Det er også muligt at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage ml. 10-14, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

foto: Cirkus Baldoni.

Don`t copy text!