Pressemeddelelse fra Eventyrteatret

Redaktionen har modtaget følgende pressemeddelelse fra Eventyrteatret.

De unge skuespillere og produktionsholdet bag ”Robin Hood” har længe set frem til at give vores publikum en eventyrlig teateroplevelse i Tivolis Glassal.

Derfor er det med stor sorg, at vi må meddele, at vi er nødt til at aflyse alle ”Robin Hood”-forestillinger i 2020 og flytte dem til samme tid og sted i 2021.

Baggrunden er myndighedernes fortsatte restriktioner ifm. Covid 19, som gør det både kunstnerisk, sikkerhedsmæssigt og økonomisk uforsvarligt at gennemføre forestillingerne med ”Robin Hood” i Tivolis Glassal 2. – 18. oktober 2020.

Bytte billetter til næste år?
Som nævnt vil ”Robin Hood” blive opført samme tid og sted i 2021, og købte billetter gælder automatisk til de samme pladser på tilsvarende dag og tidspunkt i 2021.

Da vi forventer, at langt de fleste af Eventyrteatrets kunder ønsker at opleve ”Robin Hood” i 2021, vil billetkøbere inden for de næste to uger modtage en e-mail med nye billetter til den tilsvarende forestilling i 2021.

Skulle billetkøbere ønske at få refunderet deres billetter eller bytte deres billetter til en anden dato i 2021, kan man henvende sig til Eventyrteatrets billetsalg:  billet@eventyrteatret.dk eller ringe til Eventyrteatrets billettelefon 36 17 26 02 – mandag til torsdag kl. 10 til 16 og fredag kl. 10 til 15.

Vi beklager den ulejlighed, aflysningen giver dig.

På gensyn til ”Robin Hood” i Glassalen 2021.
Eventyrteatret

Don`t copy text!