Pressemeddelelse sæsonen 20/21 med Fredericia Teater

Så kom dagen! Lanceringen af den nye sæson, med Fredericia Teater. Sæsonen 20/21 bliver endnu et fantastisk musical år.

NOW SHE LOVES YOU – og allerede nu to ekstra uger
En verdenspremiere på en helt nyskreven musical baseret på Lennon & McCartneys sangkatalog – kan det blive større? Før sommerferien måtte vi melde ud, at vi udsatte premieren, fordi manuskriftet ikke var langt nok i sin udvikling. Det er det nu, og vi glæder os enormt til at reintroducere jer for de velkendte superhits i et spektakulært sceneshow. Vi forlænger desuden spilleperioden i både København og Fredericia.
SHE LOVES YOU har verdenspremiere i København fredag den 19. juni 2020 og premiere i Fredericia fredag den 9. oktober 2020.
 
 

Vil du med til Madison County?
Glæd jer til at opleve Fredericia Teaters musicalstjerner, Bjørg Gamst og Lars Mølsted, i det romantiske drama BROERNE I MADISON COUNTY. Vi har set meget frem til denne helt særlige afsløring, hvis titel I måske genkender fra filmudgaven af samme navn med Clint Eastwood og Meryl Streep i hovedrollerne. Musicalens Tony-vindende musik er skrevet af Jason Robert Brown, der også stod bag en af Fredericia Teaters tidligere musicalsucceser ”The Last Five Years.”

BROERNE I MADISON COUNTY har premiere fredag den 11. september 2020.Jubilæumsgallakoncert! 10 år med Hele Danmarks Musicalteater
Du har aldrig haft en ven som… os! Og vi har aldrig haft en ven som jer – uden publikum, ingen Fredericia Teater. Det scenarie er heldigvis så godt som utænkeligt. Til vores 10 års jubilæumsfest kan vi fejre, at over 1 million publikummer har set vores musicals. Tag med til vores jubilæumsgallakoncert og nyd en perlerække af highlights fra et helt årti med musicals i højsædet. 
DU HAR ALDRIG HAFT EN VEN SOM… OS! har premiere torsdag den 25. marts 2021.


JUL MED DISNEY – Mere TARZAN og QUASIMODO
TARZAN er blevet taget godt imod i København! Faktisk er gorillaerne faldet så godt til i Falkoner Salens vestafrikanske regnskov, at vi lader dem bo der endnu længere. Vi forlænger Disneys TARZAN til den 5. januar! På Fredericia Teater har vi heller ikke fået nok Disney. Quasimodo åbner dørene til Notre Dame frem til 15. december. Gå ikke glip af sidste chance for at opleve den anmelderroste musical Klokkeren fra Notre Dame!

En eventyrlig og dragedræbende verdenspremier
En verdenspremiere kan ikke gøre det, så vi har to i 2020! A HERO’S TALE er en episk og humoristisk adventuremusical til hele familien. Den unge Albert er arving til rigets største forretningsimperium, men først skal han bevise sit værd som købmand. Det kan ende godt – eller det kan ende i en drages mavesæk. Manuskriptet er skrevet af Mads Æbeløe Nielsen, der også stod bag SHU-BI-DUA, SEEBACH, ESAURA m.fl.
A HERO’S TALE har verdenspremiere fredag den 17. april 2020

P-Rated Christmas
I år oplevede vi voldsom trængsel om pladserne til A Musical X-Mas III. En halv time efter salgsstart, var halvdelen af billetterne væk – og ikke længe efter, kunne vi melde udsolgt. Heldigvis er det sådan med julen, at den kommer igen og igen! Det samme gør julestemningen hos Fredericia Teater, så vi er naturligvis klar med rå mængder hygge til A MUSICAL X-MAS IV i 2020! Denne gang er julekoncerten ”rated P for puppets.” Nogle af jer kan sikkert huske, hvad det indebærer. Resten kan måske finde et hint blandt vores tidligere musicals. Sjovt bliver det!
A MUSICAL X-MAS IV spiller fra 27. november 2020 til 13. december 2020.

De Faste Synger endnu mere!
Vores nye koncertrække, De Faste Synger, fik så forrygende en start, at vi selvfølgelig igen har været i sangkatalogerne hos nogle af de største og bedste komponister. I 2021 bliver det Cole Porter og Stephen Schwartz’ herlige musik, vi overlader trygt i hænderne på vores faste skuespillere. Inden da kan du, som du sikkert ved, i 2020 få fornøjelsen af De Faste Synger: Rodgers & Hammerstein og De Faste Synger: Elton John.

Don`t copy text!