SAG-show: Tid skifter ikke spor

SAG-show er Nordeuropas største elevproducerede musical og en vigtig del af Sankt Annæ Gymnasium for rigtig mange elever. Omkring 450 elever arbejder hvert år sammen om alt fra koordination til kulissekonstruktion i opsætningen af showet. Den stolte tradition, der har eksisteret siden 1975, er – inklusiv budgetstyring – elevernes helt egetprojekt, skabt fra bunden.

Showet hed indtil 1987 “Idrætsshowet”; og var en del af den årlige idrætsfest i begyndelsen af skoleåret. Fra 1987 blev showet en selvstændig begivenhed, som mht. medvirkende, publikum og budget vokser år for år. 

Se mere på vores hjemmeside og følg med på Facebook – her vil der jævnligt komme updates og begidenheder for de enkelte forestillinger. Bestil billetter via linket: billet

Der spilles 4 forestillinger: 
Torsdag d. 26. januar kl. 19.00 (PREMIERE)
Fredag d. 27. januar kl. 19.00
Lørdag d. 28. januar kl. 14.00
Lørdag d. 28. januar kl. 18.30 (FJOLLESHOW)

FJOLLESHOW
Til den sidste forestilling er der tradition for at eleverne laver sjove og til tiden meget interne ændringer i showet. Denne forestilling er derfor ikke helt i tråd med de tidligere forestillinger, men dette sker selvfølgelig uden at historien og forståelsen af showet forsvinder. I det tilfælde at man ønsker en “almindelig” forestilling henviser vi til de øvrige 3 forestillinger. Hvis man omvendt har lyst til et ekstra grin og lidt sjov på scenen, så kan man se denne forestilling. Bemærk, at denne forestilling er billigere end de andre, grundet de ændringer, der kan forekomme i showet.

Don`t copy text!